Top 10       Insturen       Nieuw       Mailinglist       Zoek Algemene voorwaarden

Door het gebruik van deze website stemt de gebruiker uitdrukkelijk in met de aanvaarding van deze algemene voorwaarden, bepalingen en waarschuwingen.

Moppen.be en zijn eigenaar zijn op geen enkele manier aansprakelijk voor de inhoud van deze site of voor het gebruik dat ervan gemaakt wordt. De moppen worden ingestuurd door bezoekers van Moppen.be en worden automatisch in de database van Moppen.be geplaatst. Moppen.be behoudt zich het recht voor de ingestuurde moppen te wijzigen, te weigeren, alsook te verwijderen uit de database.

Sommige moppen op deze site zijn minder geschikt voor kinderen of bezoekers met bepaalde religieuze of andere overtuigingen. Door Moppen.be te bezoeken, verklaart de bezoeker zich akkoord Moppen.be of zijn eigenaar niet aansprakelijk te houden voor de inhoud van de moppen.

Moppen.be staat geen verzending toe van lasterlijke informatie of moppen die aanzetten tot rassenhaat en vreemdelingenhaat. De database wordt regelmatig gecontroleerd op de aanwezigheid van dit soort ontoelaatbare moppen. Mocht u toch een dergelijke mop aantreffen, gelieve ons daarvan op de hoogte te stellen per e-mail. Moppen.be distantieert zich dan ook van elke racistische of lasterlijke uitlating.

Moppen.be kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inbreuken die gepleegd worden door derden of door leden van Moppen.be. Moppen.be behoudt zich het recht voor iedere gebruiker de toegang te ontzeggen tot de diensten van de website, eenzijdig en zonder kennisgeving.

Moppen.be is bestemd voor persoonlijke niet-commerciŽle doeleinden. Het is de bezoeker niet toegelaten om gelijk welke informatie afkomstig van deze website te verdelen of te reproduceren onder welke vorm dan ook, zonder de uitdrukkelijke toelating.

De leden van Moppen.be verbinden zich er tevens toe geen ongevraagde berichten te verzenden, in het bijzonder via de mail-functie op Moppen.be.

Bovendien is Moppen.be gehouden om het even welke informatie kenbaar te maken om gevolg te geven aan een rechterlijk of administratief bevel.

Deze website bevat externe links naar andere websites buiten Moppen.be onder beheer van derden. Deze links worden enkel aangeboden ter referentie. Moppen.be en zijn eigenaar zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud die deze sites bevatten.

Deze algemene voorwaarden, bepalingen en waarschuwingen kunnen door Moppen.be ten allen tijde gewijzigd worden zonder voorafgaandelijke kennisgeving.

Moppen.be is gemaakt met en voor het plezier. Elke persoon heeft een eigen interpretatie van humor. Wat grappig is voor de ťťn is misschien beledigend voor de ander. Moppen.be beoogt aan ieders smaak te voldoen. Dit houdt echter niet in dat op eender welke wijze misbruik mag gemaakt worden van stem-systeem om een mop of meerdere moppen in positieve of negatieve zin te beÔnvloeden. Dit wordt niet gezien als fairplay en leidt dan ook tot annulering van de stemmen van de gebruiker. Stemmen moeten representatief zijn voor de humoristische waarde de mop. So help us keep it fun!
Indien de stemmen van een persoon gemiddeld meer dan 40% afwijken van het gemiddelde van de stemmen van de andere Moppen.be-leden, worden de stemmen van deze persoon geblokkeerd.Informatie voor ouders
Bepaalde moppen op Moppen.be zijn minder geschikt voor kinderen. Moppen.be wenst u te helpen in het beschermen van uw kinderen tegen bepaalde ongewenste inhoud. Hiertoe hebben we 4 systemen geÔmplementeerd :
 • Indien iemand mop tracht te lezen die minder geschikt is voor kinderen, krijgt deze persoon de expliciete vraag of hij/zij 18 of ouder is, of toestemming heeft van de ouders om deze inhoud te lezen.
 • Moppen.be ondersteunt het Internet Content Rating Association-model. Dit model wordt gebruikt in de belangrijkste browsers om inhoud te blokkeren. Voor meer informatie over hoe dit systeem gebruikt wordt in Internet Explorer, kan u hier terecht.
 • Moppen.be ondersteunt tevens het SafeSurf-protocol. Voor meer informatie over het gebruik van dit systeem in Internet Explorer, kan u hier terecht.
 • Moppen.be ondersteunt het filter-systeem dat in de meeste content-filtering-programma's gebruikt wordt. We verwijzen u graag naar deze pagina waar u meer informatie vindt over deze programma's.
  Deze filtering wordt enkel toegepast op moppen die de beheerders van Moppen.be als ongeschikt voor kinderen beschouwen. We wensen u erop te wijzen dat de overige inhoud mogelijk niet geschikt is voor zeer kleine kinderen.

  Mocht u vragen hebben over de precieze werkwijze of mocht u een mop vinden die u als ongeschikt beschouwd, gelieve ons dan te contacteren op info@moppen.be.


 • << Terug  Home | Top 10 | Mop insturen | Nieuwe moppen | Mailinglist | Zoek mop | Login

  Over Moppen.be | Privacy | Algemene voorwaarden | Adverteren op Moppen.be | Contacteer ons


  All trademarks and copyrights on this page are owned by their respective owners.
  Concept, construction and design © 2001-2024 Moppen.be.